Mariaberg

Blauwdorp - Proosdijveld - Trichterveld

Bankastudios niet in de prijzen gevallen tijdens Limburgse Popprijs 2022

[Maastricht 28 maart 2023 | Mariaberg] Op dinsdagavond 28 maart 2023 werden de Limburgse Popprijzen over het jaar 2022 uitgereikt. Daarbij is genomineerde Bankastudios in Mariaberg helaas niet in de prijzen gevallen. De werkplek voor creatieve en muzikale mensen was genomineerd in de categorie Beste Limburgse Initiatief. De winnaar in deze nieuwste categorie werd medegenomineerde TrapLab Radio. 

Alle categorieën zijn beoordeeld door een externe beoordelingscommissie. De winnaars ontvangen geldbedragen die mede mogelijk gemaakt zijn door de Provincie Limburg, De bedragen mogen zij inzetten om te investeren in hun activiteiten of muzikale carrière.

De Limburgse Popprijzen worden dit jaar voor de vierde keer uitgereikt aan artiesten, ondernemers en/of organisaties die in 2022 de meest significante bijdrage hebben geleverd aan de Limburgse popmuzieksector. Nieuw dit jaar is de categorie ‘Beste initiatief’. Met deze categorie wil Pop in Limburg initiatieven of projecten die uit de Limburgse scène zijn ontstaan in de spotlight zetten. De Limburgse Popprijs komt hiermee op een totaal van vier categorieën (Beste Muziekorganisatie, Beste Limburgse Initiatief, De Young Professional en De Belofte).

Bankastudios Mariaberg Maastricht

Bankastudios is een huis in Maastricht dat onderdak biedt aan een mix van kunstenaars uit alle genres in dit unieke gebouw, aangevuld met culturele ondernemers.